Καλωσήρθατε στo «Κέρδιον»

Διεθνές Κερδώο Κηρύκειον εκ του Ερμή των Ελλήνων  

 

«Κέρδιον» Ελληνικές Κερδοφόρες Ιδέες και Πρακτικές

Διεθνές Κερδώο Κηρύκειον εκ του Ερμή των Ελλήνων

Τι είναι

Η αρχαιοελληνική λέξη «Κέρδιον» σημαίνει το πολύ καλό και ωφελιμότατο, για όλους. Την ίδια λέξη την εξαφάνισαν εκείνοι που θέλουν τα καλά και ωφέλιμα μόνον για τον εαυτό τους και την συντροφιά τους.

Το κέρδιον ήταν η βάση και η πηγή της έννοιας και πράξης των άγνωστων πλέον λέξεων «πλουτοδοτώ και πλουτιστής», που τις απέδιδαν στους θεούς και σε όσους δεν ήταν πλουτοκράτες, όπως σήμερα, αλλά πρόσφεραν στους ανθρώπους τα ποθούμενα από τον καθέναν και τα οποία ήταν ο έντιμος και ηθικός πλούτος, των «χρησίμων και επωφελών» όμως, όπως δίδαξε ο Αριστοτέλης, αλλά και η περιουσία, τα αγαθά, οι γνώσεις, η υγεία και γενικά η χαρά και η ευτυχία.

Τώρα και με την «νέα επί νέας τάξεως πραγμάτων», που ζούμε και βλέπουμε διεθνώς, ήρθε η κατάλληλη ώρα να επαναποκτήσει και πάλι η Ελλάδα το δικό της «Κέρδιον» και τον «κερδώο» τρόπο και σύστημα, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά

Άπειρες και Ανεξάντλητες Νέες Ιδέες και Συστήματα Οικονομικής και Κοινωνικής ωφέλειας των Ελλήνων, με Αλληλοστήριξή τους, Αλληλοδιδαχή τους και Αλληλοπροστασία τους.

Όλα τα άλλα βλάπτουν και καταστρέφουν την Ελλάδα και τους πραγματικούς Έλληνες της.

Λειτουργεί με τα διδάγματα της διαχρονικής και αλάνθαστης αρχαιοελληνικής σοφίας, προσαρμοσμένα στις συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις και καταστάσεις, πάντα προς όφελος της Ελλάδας και των Ελλήνων της, όπως ακριβώς τα υλοποιεί επιτυχώς εδώ και μισό περίπου αιώνα ο ελληνικός και αποκεντρωμένος Όμιλος Επιχειρήσεων «ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ» και προσφέρει τα πάντα και για τους πάντες, που θέλουν και μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς εννοούσαν οι αρχαίοι Έλληνες με την πολυχρήσιμη συμβουλή και καθοδήγηση: «Συν Αθηνά και χείρα κίνει»!

Και δηλαδή απλά και πρακτικά: Πάψε –επιτέλους- να ζητάς από τους πάντα παίρνοντες και ποτέ μη δίδοντες.

Κάνε κάτι και εσύ για να δώσεις και στον εαυτό σου και στον τόπο σου!

Αυτό το «κάτι», που σίγουρα μπορείς να κάνεις για σένα αλλά ίσως δεν το σκέφθηκες ή δεν το γνώριζες, θα το βρεις δωρεάν μόνον στο ιδιωτικό Ελληνικό «Κέρδιον».

Επίσης στο «Κέρδιον» θα βρεις, εντελώς δωρεάν, τις σχετικές πληροφορίες για την φυσική ελληνική διατροφή των αρχαίων Ελλήνων και ειδικά ποια και τι είναι τα δίκοκκα και μονόκοκκα σιτηρά, ποια η ζέα ή ζειά, ποια τα όλυρα και τα άλφιτα, ποια τα λευρά και ποια τα άλευρα, ποια η παιπάλη (πασπάλη του αργού θανάτου), ποια η γλουτένη και πως την εντοπίζουμε στο σπίτι μας και σε κάθε άλευρο, τι είναι η ολική άλεση και πως την κάνουμε στην κουζίνα μας μερική για άλλες χρήσεις, εκτός ψωμιού.

Πως διαπιστώνουμε το καλύτερο για τον δικό μας οργανισμό, ποιες οι ωφέλειες και ποιες οι βλάβες στην Υγεία μας και γενικά πως θα είναι η τροφή μας ταυτόχρονα και φάρμακό μας, προστατεύοντας την Υγεία και Ευζωΐα μας αλλά και το πορτοφόλι μας, ατομικά και γενικά.

Μάθε ότι το ένα φίδι σε ράβδο σημαίνει Υγεία και τα δύο, σε φτερωτή και ανθρώπινης μορφής ράβδο, σημαίνουν Κέρδος δια της Υγείας!

Αυτά θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίζεις τα διεθνή Μηνύματα και Σύμβολα μεταξύ των κερδισμένων!

Τι προσφέρει

Έλα και συ, λοιπόν, στο δικό σου «Κέρδιον» για να βεβαιωθείς, ότι μπορείς να κερδίσεις.

1. Εντελώς δωρεάν την «μαγική» Εκπτωτική Κάρτα, που Αλληλοστηρίζει και Αλληλοπροστατεύει ένα εκατομμύριο, περίπου, Έλληνες.

Μέσω της κάρτας αυτής θα βρεις σε όλη την Ελλάδα ότι χρήσιμο και απαραίτητο επιθυμείς σε προνομιούχες και προσυμφωνημένες τιμές, ως σεβαστός και επώνυμος Καταναλωτής.

Η ίδια κάρτα σού δίνει το δικαίωμα να κάνεις και εσύ άμεση και δωρεάν προβολή των δικών σου προϊόντων και υπηρεσιών, με προσυμφωνημένες εκπτώσεις και προσφορές σε όλα τα άλλα μέλη και για την Αλληλοστήριξη όλων, άρα και του Ελληνικού Κοινωνικού συνόλου.

Η δύναμη της Αλληλοστήριξης των Ελλήνων είναι Τεράστια και Ανεξάντλητη, αν παραμένει στα χέρια των Ελλήνων της βάσης και όχι στα χέρια των γνωστών και αχόρταγων Μονοπωλίων, που επιβάλλονται στις κορυφές, όχι όμως και στην βάση τους.

2. Άμεση, συνεχή και 24ωρη δωρεάν τηλεφωνική επικοινωνία στο 11555, από κάθε σημείο της Ελλάδας και σύνδεση με τον δικό σου Γιατρό για τις πρώτες ανάγκες Συμβουλής και Βοήθειας για την ζωή και υγεία σου!

Η πανανθρώπινη Υπηρεσία αυτή, που στην πράξη απέδειξε ότι σε ελάχιστα λεπτά, ακόμη και δευτερόλεπτα, σώζει ζωές και προλαβαίνει τα χειρότερα στην υγεία μας, υποστηρίζεται από εκατοντάδες συνεργαζόμενους Γιατρούς σε όλη την Ελλάδα, Νοσηλευτές και Διασώστες, με στόλο Ιδιόκτητων Ασθενοφόρων οχημάτων και πτητικών μέσων, υποδομών και εγκαταστάσεων, όπως και Κέντρων Ιατρικής Βοήθειας του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, σε συνεργασία με συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Διαγνωστικά Κέντρα, Φυσιοθεραπευτές και Φαρμακεία, πάντα με προνομιούχες ειδικές τιμές.

3. Όμως και επειδή η βάση της Υγείας είναι η Διατροφή, μέσω της «μαγικής» Κάρτας «Κέρδιον» θα βρεις τα μοναδικά στον κόσμο Ελληνικά φυσικά προϊόντα, ίσως της «Αμβροσίας και του Νέκταρος» των αρχαιοελλήνων και ίσως της «Πανάκειας» αυτών, για τα οποία ο πατέρας της Ιατρικής Επιστήμης Ιπποκράτης, είπε και δίδαξε το διαχρονικό «η διατροφή σου είναι και το φάρμακό σου»!

Μάθε ποια και τι είναι η Ενέργεια του κάθε ατόμου και της φύσης, τι ακριβώς είναι η Οικονομία ως «νόμος του Οίκου», που δίδαξε ο Αριστοτέλης και πως η Ενέργεια, του κάθε ατόμου και της προνομιούχας και παντοδύναμης ελληνικής φύσης, δημιουργούν την ασφαλή και σταθερή Οικονομία του κάθε Έλληνα χωριστά και άρα της Ελλάδας συνολικά, οπότε αχρηστεύονται και αποβάλλονται από μόνοι τους οι γνωστοί «προστάτες» και «σωτήρες» μας με τα αιώνια «παζάρια» τους!

Θα ωφεληθείς σίγουρα και θα ωφελήσεις την δική σου Ελλάδα!

Γίνε ενεργητικός. Μπορείς!

Πώς το προσφέρει

Απλά καλείς, χωρίς χρέωσή σου από όλα τα κινητά, τον πενταψήφιο αριθμό 11555, που λειτουργεί συνεχώς, μέρα και νύχτα και ζητάς να συνδεθείς με τον υπεύθυνο Διαχειριστή του «Κέρδιον», που ομιλεί και σκέπτεται μόνον Ελληνικά ή συμπληρώνεις τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής για να επικοινωνήσει αυτός μαζί σου.

Όλα τα άλλα είναι δική του φροντίδα, ενώ δικά σου -και της Ελλάδας βέβαια- είναι τα κέρδη και τα οφέλη!

Ίσως φαίνονται όλα αυτά απίστευτα, αλλά είναι αληθινά και υπαρκτά.

Υγεία & Διατροφή

«Η τροφή σου είναι και το φάρμακό σου» είπε και δίδαξε ο πατέρας της Επιστημονικής Ιατρικής Ιπποκράτης.

Ειδικοί του «Κέρδιον» θα σου εξηγήσουν τι μπορεί να ήταν η «Πανάκεια» των αρχαιοελλήνων, όπως και το «Νέκταρ και η Αμβροσία» των θεών, που ακόμη η Επιστήμη και η Τεχνική δεν μπόρεσαν ούτε να τα εντοπίσουν και ούτε να τα παρασκευάσουν, παρά το γεγονός ότι τα ελληνικά μελισσοκομικά προϊόντα, βότανα και καρποί της προνομιούχας ελληνικής φύσης ως «βελτιωμένη διατροφή», ρόφημα ή άλλη χρήση, τα προσεγγίζουν εντυπωσιακά.

Μεταξύ των πολλών και χρήσιμων πληροφοριών που μπορείς να έχεις εντελώς δωρεάν ζήτησε να πληροφορηθείς ειδικότερα ποια και τι είναι η Πρόπολη και η Γύρη μελισσών, ποιο και τι είναι το αυτοφυές φυτό στην Ελλάδα με την ονομασία «Πολύκομπο» και ποια η θαυματουργή χρήση του, ποια αποστάγματα βοτάνων μπορείς να κάνεις μόνος σου στο σπίτι και για ποια χρήση, αλλά και πως μπορείς να καλλιεργήσεις το πολυχρήσιμο και γνωστό φυτό «τσάι του βουνού» (Σιδερίτης) ώστε να παράγει ετησίως, «καθαρό χρυσάφι» και μάλιστα διπλάσιας αξίας σε ισόποσο βάρος με τον χρυσό!

Ας κάνουν άλλοι τον χρυσωρύχο.
Εσύ και με το ειδικό προϊόν του τσαγιού σου θα έχεις μερίδιο! Και θα έχεις αγοραστική δύναμη αν επιλέγεις προϊόντα και υπηρεσίες μόνον του τόπου σου.

Η προνομιούχα ελληνική φύση είναι παντοδύναμη και δεν χρειάζεται τα πονηρά χρήματα και συστήματα των ξένων εμποράκων, ούτε και την παρουσία των για να λειτουργήσει και να προσφέρει δωρεάν και σε κάθε Έλληνα τα αγαθά της αλλά και την τιμωρία της.

Μαθαίνεις ποια είναι η ελληνική φυσική διατροφή σου και φροντίζεις να την αποκτήσεις δωρεάν από την προνομιούχα φύση του τόπου σου, που είναι και το καλύτερο φαρμακείο, πάντα με έγκριση και συμβουλή του δικού σου έμπιστου Γιατρού και Επιστήμονα Ειδικού.

Αυτό λέγει στην αδίδακτη πράξη η ράβδος με το ένα φίδι, που εκφράζει τον μυθικό Ασκληπιό και τον πανανθρώπινο Ιπποκράτη πραγματιστή του, προς διάκρισή του από το Κηρύκειο του Κερδώου φτερωτού Ερμή με τα δύο περιπλεγμένα και αντικριστών κεφαλών φίδια, σε ανθρώπινης μορφής, ράβδο. Και δηλαδή: Mάθε να παίρνεις από την Φύση όχι μόνον Υγεία αλλά και οικονομικό Κέρδος σου!

Επειδή δική σου είναι η φύση του τόπου σου και όχι των ξένων και εισβολέων!

Γνώσεις και διδαχές, όπως αυτές του Έλληνα πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη, χρειαζόμαστε, ώστε από μόνοι μας και χωρίς άλλους μακρυχέρηδες, να μπορούμε να διακρίνουμε τα ωφέλιμα και χρήσιμα φυσικά αγαθά της φύσης μας από τα βλαβερά και θανατηφόρα γενικά.

Το «Κέρδιον» προηγείται και πρωτοτυπεί με τα παρακάτω δύο, ενδεικτικά, παραδείγματα:

1ο. Το αρχαιοελληνικό φυτό «Kώνειο» είναι ένα από τα ισχυρότερα φυσικά δηλητήρια.

Αυτοφύεται σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και στις αυλές μας, σήμερα.

Τα ζώα είναι προικισμένα από την φύση και το γνωρίζουν.

Ποτέ και κανένα δεν το αγγίζει.

Ο σημερινός Έλληνας όμως δεν το γνωρίζει και διατρέχει συνεχή κίνδυνο να σκοτωθεί από την μεθοδευμένη άγνοια του όμορφου, ποώδους και διετούς, φυτού αυτού, με τα πριονωτά φύλλα του, τους πολλούς γυμνούς κλώνους του και τα πολλά και πυκνά λευκά άνθη στην κορυφή κάθε κλώνου, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, που θα την βρείτε στο διαδίκτυο.

2ο. Ένα άλλο φυσικό και πανίσχυρο δηλητήριο, που γνώριζαν οι αρχαιοέλληνες, είναι θαλάσσιο με την ονομασία «λαγωός της θαλάσσης».

Eμφανίζεται τώρα ως «λαγόψαρο» ή «λαγοκέφαλο», δήθεν «νέο είδος στην Μεσόγειο και στο Αιγαίο», εξαιτίας «διανοίξεως της διώρυγας του Σουέζ» ή «κλιματικών αλλαγών» και παρόμοια μυθεύματα ή εξαιτίας πραγματικής άγνοιας των «ειδικών».

Αυτό το εξαιρετικά δηλητηριώδες ψάρι, (με μακρουλό μεγάλο κεφάλι, μεγάλα μάτια και χείλη, αλλά και πανίσχυρα μεγάλα δόντια, όπως του λαγού), χρώματος ασημί και πολλά πυκνά σκούρα στίγματα σε όλο το μήκος της ράχης του, όπως στην διπλανή διαδικτυακή φωτογραφία, υπήρχε πάντα στην Μεσόγειο και στο Αιγαίο, δηλητηριάζοντας κυρίως τους αδηφάγους Ρωμαίους που δεν το γνώριζαν, σύμφωνα με ποιητικές αναφορές του λόγιου Ιωάννου Τζέτζη του 12ου μ.Χ αιώνα.

Επομένως και αποδεδειγμένα η φύση -και εκεί όπου ο καθένας ζει-προσφέρει αφειδώς και δωρεάν τα αγαθά της ζωής, αλλά ταυτόχρονα και τα βλαπτικά και θανατηφόρα, αν δεν τα γνωρίζεις και τα δύο.

Άρα θέμα γνώσης είναι, πρώτα και πάνω απ' όλα, η Υγεία και η Διατροφή.

Δεν είναι πρώτιστο το Χρήμα και η Πολυτέλεια, ούτε τα κέρδη όσων εμπορεύονται την Υγεία και Διατροφή, δηλαδή την ίδια την ζωή.

Τηλεφωνήστε, δωρεάν, από κάθε κινητό στον πενταψήφιο αριθμό 11555 για να έχετε, πάντα δωρεάν, κάθε χρήσιμη και επωφελή πληροφορία.

Ενέργεια & Οικονομία

Στους βασικούς τομείς αυτούς τα πράγματα είναι απλούστερα και ευκολότερα για τον κάθε σημερινό Έλληνα, αν πιστεύει και εμπιστεύεται τον εαυτό του μόνον.

Τι είναι όμως η Ενέργεια και τι η Οικονομία, κατά την πραγματική έννοια των δύο αυτών αρχαιοελληνικών λέξεων και όχι όπως τις ερμηνεύει και τις «πουλάει» ο κάθε έμπορός τους λέγεται και είναι κίνηση και όχι αδράνεια, «Ενέργεια ποίημά τι και έργον» αρχαιοελληνικά ή διαφορετικά το πολυπλούσιο «γίγνομαι» και δηλαδή αυτά που λείπουν σήμερα από την Ελλάδα και τους Έλληνές της.

Οικονομία λέγεται και είναι ο «νόμος του Οίκου», κάθε οίκου, κατά τον –διαχρονικό-Αριστοτέλη.

Όπου δεν υπάρχει νόμος του Οίκου, εκεί δεν υπάρχει Οικονομία. Αυτές τις αλήθειες τις βλέπουμε και τις ζούμε καθημερινά.

Ποιος όμως είναι ο «νόμος του Οίκου», που κανένας δεν τον νομοθετεί και δεν τον διδάσκει σκόπιμα και πονηρά. Θα φανεί ίσως απίστευτο αλλά πρώτος «νόμος του Οίκου» είναι ο Νοικοκύρης.

Κάθε Νοικοκύρης και στον κάθε Οίκο του και όπου: «Tα εν Οίκω, μη εν Δήμω», όπως έλεγαν οι πάντα «οικονομημένοι» και ποτέ πτωχευμένοι αρχαίοι Έλληνες.

Εύκολα γίνεται κατανοητό ποιοι και πόσοι, εδώ και κυρίως έξω, θα «χάσουν την δουλειά τους, τα κέρδη και την εξουσία», αν κάνουν και διδάξουν τον «νόμο του Οίκου». Θα μείνουν «τσομπάνοι χωρίς πρόβατα»!

Πώς λοιπόν και με ποιον τρόπο θα ξαναγίνουμε «Οικονομημένοι»;

Το «Κέρδιον» λέγει και συμβουλεύει: Με την Ενέργεια και Αλάνθαστα!

Δείτε και την πολύ απλή και πρακτική σκέψη και ιδέα του, που δεν θα την βρείτε πουθενά αλλού διδασκόμενη: Χωρίς Ενέργεια δεν υπάρχει Οικονομία και συνεπώς υπάρχει μόνον αδράνεια, άρα δυστυχία και φτώχεια!

Αντίθετα οι Ιδέες είναι Ενέργεια, άρα Οικονομία, άρα τα πάντα δι'αυτής!

Πρακτικό παράδειγμα: Αν έχεις, Ήλιο και Αέρα στην σκεπή σου, στην αυλή σου, στο κτήμα σου, τότε έχεις χρήμα και κέρδος σου από την φύση και δωρεάν, όπως θα σε καθοδηγήσει το «Κέρδιον». Και αν δεν έχεις αξιοποιήσιμες δικές σου επιφάνειες με Ήλιο και Αέρα ή άλλα ενεργειακά για να ωφεληθείς και να κερδίσεις από τη φύση, σίγουρα θα έχεις έξοδα και δαπάνες για ενέργεια, δηλαδή φωτισμό, θέρμανση-ψύξη και κίνηση, οπότε και πάλι το «Κέρδιον» θα σε καθοδηγήσει με ιδέες του και συμβουλές για την σοβαρή μείωσή τους και άρα σοβαρό κέρδος σου, εδώ στην Ελλάδα και σήμερα, πριν και πρώτα από όλους!

Και, τέλος, μάθε και πίστεψε στον απαράβατο «νόμο και κανόνα» του Οίκου σου, που είναι η δική σου εσωτερική πνευματική, ψυχική και σωματική ενέργεια, που έχεις αναξιοποίητη.

Το «Κέρδιον» θα σου εξηγήσει πως και που θα την «εκτονώσεις» προς όφελός σου και σίγουρο κέρδος του δικού σου Οίκου και όχι άλλων και αλλού.

Κάνε λοιπόν την Ενέργειά σου Οικονομία, τώρα και αμέσως!

Δωρεάν πενταψήφιο

Δωρεάν γραμμή βοήθειας από όλα τα κινητά

Γίνε μέλος του «Κέρδιον»

Ιδιόκτητα γραφεία Έδρας & Κεντρικής Διοίκησης    

15ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Περαίας
Τ.Θ. 22402-Τ.Κ. 55102
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ : 2310 492100
FAX: 2310 465219
company (at) intersalonica.gr

Ιδιόκτητα γραφεία Γενικής Διεύθυνσης Αττικής & Ν.Ελλάδος

Λεωφ. Συγγρού 175, Αθήνα
Τ.Κ. 17121
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 210 9304000
FAX: 210 9304040
company (at) intersalonica.gr

Υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα

Με υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα, η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες και συμβάσεις ασφάλισης με υπευθυνότητα και σιγουριά.

Υποκαταστήματα »